flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Анонсуємо проведення опитування щодо якості функціонування Дзержинського міського суду Донецької області та незалежності судової влади

10 липня 2019, 16:11

З нагоди святкування Дня незалежності України в період з 19.07.2019 по 19.08.2019 буде проводитися опитування відвідувачів Дзержинського міського суду Донецької області щодо якості функціонування суду та незалежності судової влади.

Шановні пані та панове!

 

Щорічно в Україні день 24 серпня вважається Днем незалежності України і відзначається як державне загальнонародне свято.

Наша держава та її громадяни незалежні, та чи незалежна судова влада?

Незалежність судової  влади,  її  рівність із законодавчою та виконавчою владою є невід'ємними ознаками правової держави, в якій  кожен   має   право   на  судовий  захист  своїх  прав  і  свобод.

Незалежність судів встановлена в Україні як конституційний принцип організації  та  функціонування  судів  з метою забезпечення права осіб на  такий  захист.  Недоторканність  суддів  не  є  особистим привілеєм,   а   як   один   з   елементів   статусу   суддів  має публічно-правове призначення - забезпечити  здійснення  правосуддя незалежним, неупередженим і справедливим судом.

Було б цікаво дізнатися, чи поділяють цю думку відвідувачі Дзержинського міського суду Донецької області, які звернулися до суду за захистом своїх прав чи у зв’язку із виконанням професійної діяльності.

А тому, пропонуємо всім бажаючим взяти участь у анонімному опитуванні, яке буде проводитись в період з 19.07.2019 по 19.08.2019 на сайті Дзержинського міського суду Донецької області та безпосередньо у приміщенні суду щодо якості функціонування суду та незалежності судової влади.

 

Деталі за тел. (06247) 4-34-11, +38(095) 6870224, контактна особа Сергій Ільїчов.

 

 

Прес-служба Дзержинського міського суду Донецької області.