flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Нагадуємо про особливості роботи суду в умовах воєнного стану

22 червня 2023, 13:12

Шановні учасники судових проваджень та відвідувачі суду!

 

З 02.05.2022 року у Дзержинському міському суді Донецької області запроваджено дистанційну роботу у доступному для виконання посадових обов'язків місці в режимі реального часу з використанням мережі Інтернет.

Навіть в умовах воєнного стану конституційне право людини на судовий захист не може бути обмеженим, оскільки відповідно до статті 26 Закону України «Про правовий режим воєнного стану» правосуддя на території, на якій введено воєнний стан, здійснюється лише судами.

Дзержинський міський суд Донецької області працює.

Прийняття кореспонденції (позовів, заяв, листів, запитів, клопотань та інше) в приміщенні суду за адресою м. Торецьк, вул. Дружби, 4,  кабінет №1, здійснюється при безпеці для життя та здоров’я для відвідувачів та працівників апарату суду, для чого рекомендовано заздалегідь телефонувати за номерами +380507322879 або +380634950948 керівнику апарату суду Світлані Чубенко ( м. Торецьк) для узгодження.

 

При цьому, при технічній можливості наполегливо рекомендуємо на період дії воєнного стану:

  • з метою подачі документів використовувати офіційну електронну адресу суду: inbox@dgm.dn.court.gov.ua,

або

  • з метою подачі документів використовувати особистий кабінет в підсистемі Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи «Електронний суд» (https://id.court.gov.ua);
  • подавати заяви про проведення судових засідань в режимі відеоконференцзв’язку поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів.

     Отримати копію рішення можливо в канцелярії суду або поштою.

За додатковою інформацією Ви маєте можливість звернутись за номером +380956870224 до помічника голови суду Сергія Ільїчова.

 

Бережіть себе та своїх близьких!

 

Прес-служба Дзержинського міського суду Донецької області