flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ ПРАЦІВНИКІВ СУДУ!

15 грудня 2023, 08:09

Шановні судді та працівники суду!

З нагоди професійного свята – Дня працівника суду, з особливою вдячністю, прийміть найщиріші вітання та побажання!

Загальновідомим є те, що служіння правосуддю вимагає від кожного з Вас високого рівня знань, навичок, досвіду, стресостійкості, витривалості та виняткових особистих якостей – честі, гідності, ділової репутації, високих морально-етичних стандартів, а також великої самовіддачі справі.

Всіх Вас об’єднує спільна  мета - забезпечення кожному, хто цього потребує, права на справедливий суд.

З початку повномасштабного вторгнення працівники судів України, попри всі ті труднощі, з якими їм щодня доводиться стикатися, продовжують здійснювати всі можливі і неможливі заходи задля забезпечення безперервного здійснення правосуддя.

Від Вашої згуртованої, високоефективної, професійної та відповідальної праці значною мірою залежить не тільки дотримання конституційних прав і свобод кожного, хто цього потребує, а й збереження миру, стабільності та спокою в країні.

Тому в день професійного свята з безмежною вдячністю прийміть найщиріші побажання міцного здоров’я, наснаги, професійних успіхів, наполегливості, невичерпного ентузіазму, емоційної стійкості, а також щастя, миру, добробуту Вам і Вашим родинам.

Нехай  Вашу почесну працю завжди супроводжує високий професіоналізм, мудрість, неупередженість, професійна етика, доброчесність та людяність.

Дякуємо Вам за працю!

З Днем працівників суду!

Прес-служба Дзержинського міського суду Донецької області