flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Самарський районний суд м. Дніпропетровська

Повідомлення про винесення ухвали по справі 225/304/20

11 березня 2020, 15:49

Заявник: ТОВ  «Фінансова компанія «Довіра та Гарантія»
м.Київ, вул.Авіаконструктора Ігоря Сікорського, буд.8

Заінтересовані особи: ПАТ "Український Бізнес Банк"
 м.Київ, вул.Хорива, 11-А,

Чвіков Євген Олександрович
м.Донецьк, вул.Дніпродзержинська, буд.1, кв.8)

Оголошення


На розгляді Дзержинського міського суду Донецької області перебуває цивільна справа № 225/304/20 за заявою Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Довіра та Гарантія», заінтересовані особи: Публічне акціонерне товариство "Український Бізнес Банк", Чвіков Євген Олександрович  про заміну стягувача.
Повідомляємо, що ухвалою Дзержинського міського суду Донецької області від 11 березня 2020 року заяву Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Довіра та Гарантія», заінтересовані особи: Публічне акціонерне товариство "Український Бізнес Банк", Чвіков Євген Олександрович про заміну стягувача - залишено без руху з наданням позивачу строку в п’ять  днів з дня вручення ухвали, для усунення зазначених в ній недоліків.
Також суд повідомляє, що Ви маєте можливість ознайомитися з повним текстом ухвали суду від 11.03.2020 року в Єдиному державному реєстрі судових рішень за посиланням http://www.reyestr.court.gov.ua/. В полі "справа №" необхідно вказати 225/304/20 та обрати ухвалу від 11.03.2020 р.
У відповідності до частини 2 статті 1-1 Закону України "Про здійснення правосуддя та кримінального провадження у зв’язку з проведенням антитерористичної операції", з моменту розміщення такого оголошення вважається, що особа отримала судове рішення.

Суддя Дзержинського міського                    
суду Донецької області                                                 О.В. Довженко