flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про призначення справи до розгляду за заявою до Пальчика Р.В.

25 лютого 2021, 14:13

 225/235/21

Торецький МВ  ДВС                                                    
м.Торецьк в.Героїв Праці,3
        
Болгарова І.Г.
м.Торецьк, с.Новгородське,в.Поштова,17

Пальчик Р.В.
м.Торецьк, с.Новгородське, в.Єсеніна 9/28



В провадженні Дзержинського міського суду Донецької області перебуває цивільна справа за поданням державного виконавця Торецького МВ ДВС Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції України (м.Харків) про оголошення розшуку боржника Пальчика Романа Валентиновича.
Повідомляємо, що судове засідання у справі призначене на  04 березня 2021 року на 11 год. 30 хв. в приміщенні Дзержинського міського суду Донецької області за адресою: Донецька область, м. Торецьк, вул. Дружби, 4.
Учасникам справи необхідно прибути в судове засідання до Дзержинського міського суду Донецької області, при собі мати паспорт або інші документи, які посвідчують їх особу.
У випадку неможливості явки в судове засідання просимо своєчасно повідомити суд про причини неявки або надіслати суду заяву про розгляд справи за відсутності сторін поштою, факсом за телефоном (06247) 4-34-11 або електронною поштою на адресу inbox@dgm.dn.court.gov.ua.
Також суд повідомляє, що Ви маєте можливість ознайомитися з текстом ухвали від 19.01.2021 року про  відкриття провадження у справі в Єдиному державному реєстрі судових рішень за посиланням http://www.reyestr.court.gov.ua/



Суддя Дзержинського міського суду
Донецької області                                                                                           В.В. Мигалевич