flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення у справі за заявою до Чвікова Є.О.

22 лютого 2021, 16:31

Чвіков  Євген  Олександрович
  м.Київ б-р Лесі Українки.7а/82,  01133
                     .
                                                          
                    ОГОЛОШЕННЯ
      В провадженні Дзержинського міського суду Донецької області знаходиться цивільна справа № 6/225/52/2021   за заявою  Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Довіра та Гарантія», заінтересовані особи: Публічне акціонерне товариство «Український Бізнес Банк» Чвіков Євген Олександровича про заміну стягувача
 Повідомляємо, що розгляд справи призначено на 05.03.2021р о 10.00 год. в приміщенні Дзержинського міського суду Донецької області.
 Вам необхідно прибути до Дзержинського міського суду Донецької області, при собі мати паспорт, або документ, що посвідчує Вашу особу.
У випадку неможливості явки у судове засідання Вам необхідно надіслати до суду заяву про розгляд справи у Вашу відсутність та зазначити, заперечуєте чи не заперечуєте Ви проти задоволення заявлених вимог (до заяви необхідно додати копію паспорта).
Про неявку в судове засідання завчасно просимо повідомити Дзержинський міський суд Донецької області поштою або факсом  за номером 06247-4-34-11, e-mail inbox@dgm.dn.court.gov.ua
    Наслідки нез’явлення на судове засідання осіб, які беруть участь у справі, передбачені статтями 223 ЦПК України.
Сторони можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України http://dgm.dn.court.gov.ua E-mail: inbox@dgm.dn.court.gov.ua.

Суддя Дзержинського міського суду                
      Донецької області                                                  М.М.Скиба