flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Виклик до суду по справі за заявою Чвікова Є.О.

14 квітня 2021, 09:56

ЧвіковЄ.О.
адреса реєстрації: м.Донецьк, вул. Дніпродзержинська 1/8
фактична адреса: м.Київ,

вул. Омеляновича-Павленка Михайла б.11 кв.227
                                                                 
ПАТ «Український Бізнес Банк»
юридична адреса: 83001 м.Донецьк,вул. Артема,125
фактична адреса: 04071 м.Київ, вул. Хорива,11-а
                                                        
                                                                                                    
В провадженні Дзержинського міського суду Донецької області перебуває цивільна справа за заявою Чвікова Євгена Олександровича про перегляд заочного рішення по цивільній справі (справа № 225/4626/15-ц) за позовом Публічного акціонерного товариства «Український Бізнес Банк» до Чвікова Євгена Олександровича про стягнення заборгованості за кредитним договором.
Повідомляємо, що судове засідання у справі призначене на  29 квітня 2021  року на 13 год. 15 хв. в приміщенні Дзержинського міського суду Донецької області за адресою: Донецька область, м. Торецьк, вул. Дружби, 4.
Учасникам справи необхідно прибути в судове засідання до Дзержинського міського суду Донецької області, при собі мати паспорт або інші документи, які посвідчують їх особу.
У випадку неможливості явки в судове засідання просимо своєчасно повідомити суд про причини неявки або надіслати суду заяву про розгляд справи за відсутності сторін поштою, факсом за телефоном (06247) 4-34-11 або електронною поштою на адресу inbox@dgm.dn.court.gov.ua.
Також суд повідомляє, що Ви маєте можливість ознайомитися з текстом ухвали від 02 березня 2021 року про  відкриття провадження у справі в Єдиному державному реєстрі судових рішень за посиланням http://www.reyestr.court.gov.ua/




Суддя Дзержинського міського суду
Донецької області                                                                                           В.В. Мигалевич