flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У суді проведено перевірку стану пожежної безпеки

14 квітня 2021, 11:31

 

13 квітня до Дзержинського міського суду Донецької області завітали пожежники з перевіркою стану пожежної безпеки у будівлі.

 

Посадовою особою 22 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Донецькій області 13 квітня здійснено державний нагляд у сфері цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки шляхом проведення планової перевірки стану додержання та виконання керівництвом Дзержинського міського суду Донецької області вимог законодавства з питань цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки.

Перевірка проводилася за адресою розташування будівлі Дзержинського міського суду Донецької області у присутності керівника апарата суду Світлани Чубенко.

Керівником апарату було здійснено безперешкодний допуск представника ДСНС до приміщення суду, кабінетів, надавались для ознайомлення документи, а саме:

  • Журналом обліку вогнегасників Дзержинського міського суду;
  • Журналом інструктажу з пожежної безпеки;
  • Програмою загальної підготовки працівників Дзержинського міського суду Донецької області до дій у надзвичайних ситуаціях та інші.

 

 

Також було перевірено ознакування приміщення суду  та стан вогнегасників. За результатом перевірки буде складено відповідний акт.

 

Прес-служба Дзержинського міського суду Донецької області