flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Результати проведення зборів працівників апарату Дзержинського міського суду Донецької області.

02 жовтня 2017, 10:22

02.10.2017 року в 08-15 год. проведено збори працівників апарату Дзержинського міського суду Донецької області.

Зокрема, були обговоренні питання зміни коефіцієнтів автоматизованого розподілу справ у Дзержинському міському суді Донецької області, а також правила етичної поведінки державних службовців.

Так, Загальні правила етичної поведінки державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування затверджені наказом Національного агентства України з питань держаної служби від 05.08.2016 року №158. Ці правила є узагальненням стандартів етичної поведінки державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування, якими вони зобов’язані керуватися під час виконання своїх посадових обов’язків

Ці правила ґрунтуються на положеннях Конституції України, законодавства про державну службу, службу в органах місцевого самоврядування, у сфері запобігання корупції і спрямовані на зміцнення авторитету державної служби та служби в органах місцевого самоврядування, репутації державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування, а також на забезпечення інформування громадян про норми поведінки державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування стосовно них.

Основною метою діяльності державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування є служіння народу України та територіальній громаді, охорона та сприяння реалізації прав, свобод і законних інтересів людини і громадянина.

Секретарі судових засідань Савченко О., Панасенко Г., Чернікова Н., Пузиревська Ю. підготували лекцію щодо основоположних принципів державної служби.

Підсумовуючи обговорене на зборах, керівником апарату Дзержинського міського суду Донецької області Чубенко С. звернено увагу на неухильному дотриманні цих правил, а також наголошено про дисциплінарну відповідальність у разі їх порушення.

 

Прес-служба Дзержинського міського суду Донецької області