flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Інформація щодо виклику учасників справи до суду через оголошення на офіційному веб-сайті судової влади України.

08 лютого 2018, 14:37

Цивільний процесуальний кодекс України передбачає порядок виклику учасників справи, зареєстроване місце проживання (перебування), місцезнаходження чи місце роботи яких невідоме, до суду, через оголошення на офіційному веб-сайті судової влади України.

Зокрема, у відповідності до ч.1 ст.128 ЦПК України суд викликає учасників справи у судове засідання або для участі у вчиненні процесуальної дії, якщо визнає їх явку обов’язковою.

У відповідності до ч.1 ст.128 ЦПК України відповідач, третя особа, свідок зареєстроване місце проживання (перебування), місцезнаходження чи місце роботи якого невідоме, викликається до суду через оголошення на офіційному веб-сайті судової влади України, яке повинно бути розміщене не пізніше ніж за десять днів до дати відповідного судового засідання. З опублікуванням оголошення про виклик відповідач вважається повідомленим про дату, час і місце розгляду справи.

З огляду на це, звертаємо Вашу увагу, що судові оголошення про виклик сторін у судове засідання розміщуються на офіційному веб-сайті Дзержинського міського суду Донецької області http://dgm.dn.court.gov.ua у розділі «Громадянам», вкладка «Судові виклики та повідомлення» (https://dgm.dn.court.gov.ua/sud0512/gromadyanam/vyklyki/).

 

         Прес-служба Дзержинського міського суду Донецької області.