flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Мешканця міста Торецька засуджено за заподіяння працівнику поліції тілесних ушкоджень

17 квітня 2018, 14:04

16 квітня 2018 року Дзержинським міським судом Донецької області ухвалено вирок, яким визнано мешканця м.Торецька С. винуватим у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 345 КК України, призначивши покарання у вигляді позбавлення волі строком на 2 (два) роки, та відповідно до вимог ст.ст.75, 76 КК України від відбування покарання звільнено з іспитовим строком на один рік.

 

Так, 14 грудня 2017 року працівниками поліції по прибуттю на місце події встановлено факт вчинення дрібного хуліганства чоловіком, який перебував у стані алкогольного сп’яніння та не мав документів, що унеможливлювало встановлення його особи та складання адміністративного протоколу на місці вчинення правопорушення. З цих підстав, працівниками Торецького відділення поліції було застосовано адміністративне затримання та з метою доставляння його до відділення поліції для встановлення особи та складання протоколу С. посадили в службовий автомобіль.

 

Перебуваючи у службовому автомобілі С., діючи умисно, наніс працівнику поліції декілька ударів в область голови, завдавши останньому легких тілесних ушкоджень. 

 

Враховуючи поведінку обвинуваченого після вчинення злочину, той факт, що він є інвалідом 2 групи, страждає на тяжке захворювання, а також щире каяття С., активне сприяння розкриттю злочину, суд останнього звільнив від відбування покарання у вигляді позбавлення волі строком на 2 (два) роки з випробуванням згідно ст. 75 КК України та з покладанням на нього обов’язків, передбачених ст. 76 КК України.

 

 

Прес-служба Дзержинського міського суду Донецької області, контактна особа Ільїчов Сергій (тел. 06247-4-34-11).