flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні і всього Небесного воїнства

20 лютого 2024, 11:07

День Героїв Небесної Сотні — пам'ятний день, що відзначається в Україні 20 лютого на вшанування подвигу учасників  Революції гідності та увічнення пам'яті  Героїв Небесної Сотні.

Пам'ятний день встановлено з метою увічнення великої людської, громадянської і національної відваги та самовідданості, сили духу і стійкості громадян, завдяки яким змінено хід історії нашої держави, гідного вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час Революції гідності, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України.

Паперові ангели є символом пам’яті за загиблими Героями Небесної Сотні.

Колектив Дзержинського міського суду Донецької області долучився до Всеукраїнської тихої акції «Ангели пам’яті» із вшанування Героїв Небесної Сотні і всього Небесного воїнства.

На знак пошани до полеглих і молитви за них, колектив Дзержинського міського суду Донецької області мав нагоду почепити на гілочки дерев власноруч створених паперових ангелів, які в рамках Всеукраїнської тихої акції «Ангели пам’яті» символізують пам'ять про всіх загиблих за гідність і свободу українців.

Саме наша пам’ять про борців за свободу та перемогу, які віддали своє життя за краще майбутнє, не дає забути та знівелювати важливість та значимість жертв українських героїв, героїв, які стали втіленням громадянської і національної відваги, самовідданості, сили духу і стійкості громадян.

Прес-служба Дзержинського міського суду Донецької області