flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

З Україною в серці!

01 вересня 2020, 15:08

25 серпня було оголошено результати фотоконкурсу «З Україною в серці», який проводився благодійним фондом Карітас Краматорськ до Дня Незалежності України!

 

Участь у фотоконкурсі приймала помічниця судді Дзержинського міського суду Юлія Письменська. За  почесну четверту сходинку конкурсу вона отримала диплом.

 

Її бачення України було прекрасним та унікальним!

 

Конкурсне фото було  зроблене у рідному місті – Торецьку, розташованому на лінії зіткнення.

 

Крім того, воно має символічну назву – «З надією на мир».

 

Вітаємо з високими досягненнями!

 

Прес-служба Дзержинського міського суду Донецької області

           

 

 

Довідково:

Благодійна організація «Благодійний фонд «Карітас Краматорськ» – це локальна благодійна організація, головною метою діяльності якої є здійснення благодійної діяльності в інтересах суспільства й окремих категорій осіб. 

Предметом діяльності Фонду є безкорислива діяльність, спрямована на надання матеріальної та фінансової допомоги, а також безоплатних послуг особам, незалежно від раси, кольору шкіри, політичних, релігійних та інших переконань, статі, етнічного та соціального походження, мови або інших ознак, які потребують соціальної та іншої допомоги й захисту, що сприяє духовному та моральному відродженню людей.

Здійснюючи благодійну допомогу, «Карітас Краматорськ» сприяє в поліпшенні соціально-економічного становища, соціальній реабілітації малозабезпечених, безробітних, людей з інвалідністю та інших осіб, які потребують піклування; духовному відродженню громадян України.